Vinsterna finns att avhämtas på Salt, under normal öppethållningstid, mot uppvisande av vinstlott.
Lotterna bör hämtas ut senast 30 september, 2021. Därefter tillfaller de lotteriet.

Emmy Karlsson-Hellman är ny ordförande för Förbundet Ålands Sjödagar rf. Övriga i styrelsen är Anders Nordlund, Kickan Franzen och Jimmy Lundgren.

Tack alla besökare, medverkande och sponsorer under årets Ålands Sjödagar i Mariehamn.
Här kommer vinnarna i årets lotteri:

Banda Caribe Helsinki erövrar Åland och publiken under Sjödagarna med att spela och sjunga glada, romantiska och energiska kubanska och latinska låtar.

Naturligtvis blir det bugg och tryckare, men rätt vad det är kommer det en vals eller schottis också. På lördagen bjuder Conny Henrix på dansglädje under Sjödagarna.

På torsdagen blir det tango och milonga i sommarnatten. Carlos Quilici är från Argentina, spelar bandoneon och är bandledare.

Birger's Ragtime Band bildades söndagen 3 april 2011 med målsättningen att spela glad traditionell New Orleans jazz i alla dess former såsom ragtime, gospels, marscher och blues, dvs allt som hör t

I Peter Hägerstrand och Curt Quarnström möts två generationer åländska musiker. Båda har vuxit upp i Mariehamn, upptäckt sin tids rockmusik och sedan varit verksamma annorstädes.

En dramadokumentär om särlingen och uppfinnaren Uno Ekblom från Eckerö, Åland som år 1939 slog hela världen med häpnad när han med sin lilla båt åkte från Eckerö till New York.

Lyssna på Ålands Radios intervju om Sjödagarna 2019

Sidor