Ålands Sjödagar

KULTUR, TRADITION, UNDERHÅLLNING OCH TJÄRDOFT
Gratisevenemanget Ålands Sjödagar i Mariehamn kom ursprungligen till på Mariehamns Stads initiativ. Sedan 1998 har Sjökvarteret i Mariehamn varit hemvisten för Sjödagarnas festivalprogram.

EN PLATS DÄR GENERATIONER MÖTS
Ålands Sjödagar är ett av sommarålands största och mest välbesökta kulturevenemang med ca 20 000 besökare. Den genuina maritima miljön med traditionella segelfartyg, skötbåtar, snipor, försäljare, hantverkare och artister från världens olika hörn bidrar till den folkliga och avslappnande atmosfären som blivit kännetecknande för evenemanget.

FÖRBUNDET ÅLANDS SJÖDAGAR RF
Ålands Sjödagar är ett förbund som består av cirka 10 medlemsorganisationer, alla med marin anknytning. Förbundet fungerar helt ideellt och både styrelse och medlemmar lägger ned en betydande mängd oavlönat arbete på de praktiska arrangemangen kring Ålands Sjödagar.

BLI MEDLEM
Stöd Ålands Sjödagar genom att bli medlem i Förbundet Ålands Sjödagar rf. Medlemsavgiften för 2020 är 25 euro och kan betalas in till följande konton: ÅAB FI45 6601 0002 0899 85. Uppge namn i meddelande-fältet. Vi väkomnar såväl privatpersoner som organisationer, förbund och företag. Varmt välkommen ombord.

En liten titt i backspegeln - Ålands Sjödagar 15 år sedan: www.saf.net/seadays

Emmy Karlsson-Hellman
ordförande
Förbundet Ålands Sjödagar rf
Epost: alandssjodagar@gmail.com